Faciliteter

Faciliteter

Hos Skovly FerieCenter går vi højt op i at danne rammer for en hyggelig tid sammen med de nærmeste. Derfor tilbyder vi aktiviteter for hele familien som f. eks.:

Fodboldbane, volleyball, basketball, lejrbål, 50 brætspil til fri afbenyttelse, kongespil, lejrbål, grill mm.

En legeplads til de mindste kan findes ved Bukkemose Strand 1 km fra Skovly.

Lystfiskeri & Fiskerenserum

Bukkemose er kendt som et af Danmarks bedste fiskeområder og her hos Skovly er vi glade for fiskere. Derfor har vi eget fiskerenserum, ekstra fryserplads samt tørrum til ophæng af vaders.

Desuden ligger Skovly kun 400 meter fra Langelands Lystfiskersø og kun 1 km fra Bukkemose Strand som har en ophalerplads.

Læs mere


I pagt med naturen

Skovly ligger i et smukt naturområde med egen sø og masser af grønt og vores feriehuse klods op ad skoven. Derfor er der rig mulighed for at gå op opdagelse i skoven, ved stranden og på cykel- og vandrestier.

Sydlangeland er desuden kendt for at have en helt unik biologi, smuk natur og træf af kæmpe fugleflokke som kan opleves fra fugletårne og andre steder.

Læs mere


Sports faciliteter

Foruden smuk natur har Skovly masser af græsareal velegnet til udendørs aktiviteter som eksempelvis fodboldbane, volleyball, basketball, kongespil eller hvad man ellers kan finde på.

Er man sulten efter mere ligger Skovly kun et stenkast fra Langelands Golfklub. Inden for rækkevidde findes også Fodboldgolf i humble, Bukkemose Strand samt et væld af cykel og vandrestier.

Læs mere: Langelands golf, Fodboldgolf, Cykeludlejning, Vandreture


Brætspil

Hos Skovly elsker vi brætspil. Derfor er der her mulighed for gratis at spille mere end 50 brætspil heriblandt et af de 1000 eksisterende eksemplarer af Small World Deluxe (Skattekisten).

Daniel er en kæmpe brætspilsnørd og er altid frisk på at hjælpe til med regelforklaring.

Læs mere

Faciliteter

Fishing

Nature

Bonfire

Sport

Games

Gratis parkering

Tv

Gratis Wifi